1. Forside
  2. Gjør huset klart for sommer og uteliv

Gjør huset klart for sommer og uteliv 

Bilde av utekran

Savner du utekran på boligen din, er utekranen feilplassert, eller har frosten ødelagt den? Dette kan vi i GK Rør fikse for deg.

Vanning i hagen, vasking av bilen eller spyling av gårdsplassen: En strategisk plassert utekran gir deg tilgang på vann der du trenger det. 

Bilvask_GettyImages-155601213.png  Hageslange_GettyImages-598155094.png

I de aller fleste boliger er det enkelt å ettermontere utekran, eller flytte en som feilplassert, men dette er jobb du bør overlate til fagfolk.

Vi tar hull på veggen og henter vann fra eksisterende rørføringer innendørs. Deretter monterer vi frostsikker utekran på veggen. Dette må gjøres fagmessig for å unngå fremtidige lekkasjer – som kan bli svært kostbare. Dersom du ikke kan dokumentere at jobben er fagmessig utført, kan en eventuell boligforsikring bli avkortet. 

Hver eneste vinter opplever mange boligeiere også at utekranen ødelegges av frostsprengning. Å bytte den er en enkel jobb for en faglært rørlegger, men du bør også benytte anledningen til å undersøke hvorfor kranen ble ødelagt. Kanskje den var feilmontert? Er rørene innenfor kranen ok? Har det lekket vann inn i veggen?

Skal du først skaffe deg utekran, bør du også vurdere om du vil ha mulighet for både varmt og kaldt vann i den. Dette blir stadig mer populært. Varmtvann i utekranen gjør det lettere å fylle barnas utebasseng, og vannet i vaskebøtta får alltid behagelig arbeidstemperatur.

Vannsprut_GettyImages-969884692.png

Ta kontakt så finner vi en løsning som passer ditt behov. Du kan kontakte oss her>

Ønsker du å få beskjed når vi legger ut et nytt innlegg i magasinet? 

Påmelding av nyhetsbrev kommer snart.