1. Forside
  2. Flere velger berøringsfritt

Flere velger berøringsfritt

Etterspørselen for berøringsfrie vannkraner har tatt helt av med korona-pandemien. Men hygiene er ikke det eneste argumentet for å velge berøringsfritt.

berøring_1444x964.jpg

Berøringsfrie VVS-armaturer er utstyrt med en bevegelsessensor, som skrur på vannet når hendene holdes under kranen. Vi er blitt vant til å se dem i proffmarkedet, som for eksempel i barnehager og på offentlige toaletter. De siste årene har stadig flere også valgt berøringsfritt armatur til privatboliger, og da korona-pandemien slo inn i 2020 gikk etterspørselen i taket, melder fagnettsteder som Nemitek, VVS-forum og Renholdsnytt.

 

https://nemitek.no/armaturer-brodrene-dahl-grohe/koronaviruset-gir-salgssuksess/128831

 

https://www.vvsforum.no/2019/okt-ettersporsel-beroringsfrie-kraner/

 

https://renholdsnytt.no/2020-covid-19-juni-2020/okt-ettersporsel-etter-beroringsfritt/611004

 

Håndvask er viktig for god hygiene, det har vi jo alltid visst. Med korona-pandemien har vi også lært å bli mer nøye med detaljene. Folk har blitt mer bevisst på å unngå felles berøringsflater for å redusere smitterisiko, og dette er den opplagte fordelen med berøringsfrie armatur.

En annen fordel er at vannforbruket går ned. Med tradisjonelle kraner er det både vanlig og naturlig å la vannet renne når man vasker hender eller pusser tenner. Et berøringsfritt blandebatteri skrur bare på vannet når du trenger det: enkelt, komfortabelt og smart.  

 

Renhold blir dessuten enklere, for det kommer naturlig nok færre fingermerker og såpeflekker på armaturet.

 

Utvalget av berøringsfrie VVS-produkter er blitt stort, det finnes armaturer til håndvasker og dusjer, og det finnes berøringsfrie toaletter. Det er blitt lett å finne produkter i mange ulike design og prisklasser.

 

Har du noen spørsmål om berøringsfrie VVS-produkter? Ta kontakt med oss, så får du snakket med en fagmann om dine behov og ønsker.

 

 

Spesialtilbud på et begrenset antall kjøkkenarmatur med berøringsfri funksjon

Oras Optima 2727F Kjøkkenarmatur, med avstenging for oppvaskmaskin, temperaturdisplay og berøringsfri funksjon.  Les mer Oras kjøkkenarmatur berøringsfri funksjon

Ønsker du å få beskjed når vi legger ut et nytt innlegg i magasinet? 

Påmelding av nyhetsbrev kommer snart.