1. Forside
  2. Inspeksjon og spyling av rør

Inspeksjon og spyling av rør

Synes du vannet renner tregt ned gjennom sluken? Med spylebilen vår kan GK Rør lett finne årsaken og løse problemet, fort og kostnadseffektivt.

Fornøyde-rørleggere-2_POS_4298-web.jpg

Spylebilen til GK Rør rommer kamerautstyr, høytrykksaggregat og vanntank. Arild Krokvik og Kjell Arne Pettersen finner årsak og åpner tette rør på en skånsom måte.

Når vannet bruker lang tid på å renne unna, skyldes det vanligvis smuss, fett, hår, rust og bakterier som tetter igjen rør eller vannlåser. Selv i nye boliger vil du etter stund merke at vannet renner tregere. 

Prøv selv først

Vanligvis kan du fikse problemet selv, først og fremst ved å rengjøre slukene jevnlig. Det er særlig viktig å fjerne hårrester. Du kan også bruke avløpsåpnere som Mudin eller Plumbo, men husk for all del på å bruke slike kjemikalier riktig. Feil bruk av Plumbo-pulver kan nemlig tette igjen rørene.

Utendørs kan du selv kontrollere og rense takrenner, sluker og rister, slik at de klarer å svelge unna overvannet. Dette er særlig viktig for boliger med flate tak.

I noen tilfeller hjelper imidlertid verken manuell slukrens eller avløpsåpnere. Da bør du ringe rørleggeren og be om råd. 

Ser innsiden av rørene

GK Rør tilbyr inspeksjon og feilsøking i rørsystemet med kamera. Inspeksjonen kan gjøres både utvendig og innvendig i alle typer hus og bygninger, og den avdekker den nøyaktige årsaken til at rørene er tilstoppet.

Det slett ikke sikkert at du behøver å sette i gang med kostbar oppgraving av rørene. I mange tilfeller kan problemet utbedres med enklere og rimeligere tiltak, for eksempel høytrykksspyling.

Rørleggere-jobber-på-kjøkkenet_Rørspyling_POS_4233-web.jpg

I denne boligen valgte Kjell Arne og Arild å gå inn i rørsystemet via kjøkkenvasken. En rask gjennomspyling med høytrykk løser problemet for eieren.

Vi tilbyr effektiv og skånsom spyling av rør og avløp med spylebilen vår. Den er utstyrt med høytrykksaggregat, slanger og dyser, og den har egen vanntank i varerommet. 

Gjennomspylingen av rør og avløpe kan også gjøres forebyggende. Godt vedlikehold forebygger dyre lekkasjer og vannskader.

Bestill gratis befaring her

Ønsker du å få beskjed når vi legger ut et nytt innlegg i magasinet? 

Påmelding av nyhetsbrev kommer snart.